Naar de pagina inboundToon menu

Logement

Logeren op ManiFiesta? Natuurlijk kan dat! In Oostende zijn er superveel ho(s)tels en B&B's, maar omdat kamperen en festivals samengaan als boterhammen en choco, cafés en bier, skaten en blauwe plekken... spreekt het voor zich dat je ook kan kamperen op ManiFiesta. Je kampeerticket? Dat is geldig voor 3 nachten, kost € 25 en je kan het hier kopen.

Wie, wat, waar

Het adres van Camping Horizon is Kapelstraat 88, 8450 Bredene (ingang via Koerslaan). Daar raak je makkelijk met de kusttram (halte Bredene-Renbaan) of met de auto. Parkeren kan in de omliggende straten. Het terrein zelf is niet toegankelijk voor auto’s.

Om van ManiFiesta weer op de camping te komen (en andersom), neem je de kusttram (halte Oostende Renbaan). Er worden ook shuttlebussen voorzien voor handig over-en-weer verkeer tussen Oostende en Horizon, handig!

Hoe

Bij aankomst meld je je eerst aan bij het onthaal met je campingticket (dat ticket kost € 25 en je koopt het hier), daarna krijg je toegang tot het logement dat je gekozen hebt. Zorg ervoor dat je bij het aanmelden aan het onthaal zeker je reservatie bij je hebt. Dat kan op papier of op je smartphone. Zo kunnen we je aanmelding snel registreren en moet niemand te lang staan wachten.

De openingsuren van het onthaal worden nog aangekondigd.

De opties

  • Voor iedereen: een kampeerplaats voor je tent - je brengt zelf je tent, matje, slaapzak en wat je verder nog nodig hebt mee.
  • Voor jongeren onder de 26 jaar: een plaats in één van onze 3 slaapzalen (mannen, vrouwen of gemengd) - je brengt zelf je eigen matje of opblaasmatras en slaapzak mee, want matrassen en beddengoed zijn NIET aanwezig.

Afspraken

Op maandag 9 september moeten het kampeerterrein en de slaapzalen leeg zijn om 8 uur 's morgens. Om het weekend goed te laten verlopen, zowel in het logement als op het festivalterrein, vragen we om het reglement te respecteren.

Logement
  • ACEG Wellington Hippodroom – Oostende
Naar bovenkant van de pagina