Skip to content

News

Met een programma van meer dan 600 evenementen, is het maar normaal dat er af en toe eens iets wijzigt. Die wijzigingen kan je hier tijdens ManiFiesta volgen.


BREAKING!

Over een verrassing gesproken, Chris Smalls (Amerikaans vakbondsman en ja, ook rapper) geeft om 20u een verrassingsoptreden in de tent van Oost-Vlaanderen (nummertje 39 op ons plan, recht tegenover de Main Stage) 🙌

Dit is een one time only optreden, niet te missen dus!

  • Zaterdag 9/09 - Studio Fakto: Marc Leemans komt niet naar ManiFiesta.
  • Zaterdag 9/09 - Studio Fakto: In plaats van het debat met Leemans, wordt 'Woorden met klasse' met Bekvegter en Jos D'Haese verplaatst naar Studio Fakto van 11u30 tot 12u30.
  • Zaterdag 9/09 - Cultuurtent: Om 13u30 komt Youness in plaats van Hamza in het Slam/Open Mic moment met Bekvegter.
  • Zondag 10/09 - Place Syndicale - 11u: Tijdens het debat Syndicalisme in Marokko, houden we een minuut stilte uit medeleven met de slachtoffers van de aardbeving in Marokko.
  • Zondag 10/09 - Boeken & Auteurs - 16u: Paul Goossens moet door omstandigheden verstek laten gaan voor zijn boekvoorstelling en signeersessie. Hij laat weten dat hij blij is dat hij gisteren wel aanwezig kon zijn.
  • Zondag 10/09 - Rebel Stage: Isha en Rebel's End zijn gewisseld van tijdsslot. Rebel's End speelt nu om 14u30 en Isha om 17u.

Volunteer

Vrijwilliger

Schrijf jij mee aan ons succesverhaal?

Sta jij te springen om deel uit te maken van ons team van 2000 geëngageerde ManiFiesta-vrijwilligers? Tof! Meld je nu aan en kom helpen op ons Feest van de Solidariteit. Samen bouwen we aan een betere wereld voor onszelf en alle bezoekers. Daar wil je gewoon bij zijn!

Schrijf je hier in. Bedankt!