FAQ 2021

Waarom gaat ManiFiesta niet meer door in Bredene?

De coronapandemie heeft ook gevolgen voor ManiFiesta 2021. Eén ervan is de verhuis van Bredene naar Oostende. Het Staf Versluyscentrum in Bredene is een vaccinatiecentrum. Dat is natuurlijk zeer belangrijk in de strijd tegen corona. Jammer genoeg valt dit niet te combineren met de organisatie van ManiFiesta in Bredene en waren we gedwongen om een andere locatie te zoeken. Dat is de "Wellington Paardenrenbaan Oostende" geworden, waar we op 11 & 12 september 2021 ManiFiesta organiseren.

Is het wel veilig om ManiFiesta in 2021 te organiseren?

ManiFiesta 2021 is gepland voor 11 en 12 september. Tegen het einde van de zomer zal de vaccinatiecampagne  volgens de laatste voorspellingen zo goed als afgerond zijn. Hierdoor zullen grote evenementen opnieuw mogelijk zijn. In september zal er ook al veel ervaring opgebouwd zijn met het organiseren van evenementen. Daarvan zal ManiFiesta kunnen leren om alles vlot te laten verlopen. Bovendien houden we de evolutie van de cijfers natuurlijk nauwlettend in de gaten en voorzien bij de voorbereiding verschillende scenario's.

Wat gebeurt er met mijn ticket als ManiFiesta niet plaatsvindt?

Er zijn twee opties. Indien ManiFiesta niet kan plaatsvinden zoals gepland, dan kan je je ticket laten terugbetalen of je kan het gebruiken voor de ManiFiesta-editie van 2022

Kan ik mijn ticket voor ManiFiesta 2020 gebruiken voor ManiFiesta 2021?

Ja, dat kan! Indien je een ticket voor ManiFiesta 2020 gekocht hebt, kan je kiezen uit 3 opties. Je kan het gebruiken voor de editie van 2021, je kan je ticket aan ManiFiesta schenken of je kan het laten terugbetalen. Indien je ons nog niet liet weten wat je verkiest, vul dan snel dit online formulier in (zorg ervoor je ticketnummer bij de hand te hebben)

Kan ik nu al een ticket kopen?

Jawel, je kan al een online ticket kopen via de ticketshop: 

Kan ik me inschrijven als vrijwilliger voor ManiFiesta?

Ja dat kan. Je kan je hier opgeven als vrijwilliger:

Worden er opnieuw bussen ingelegd naar ManiFiesta?

Jawel, er worden opnieuw bussen ingelegd naar ManiFiesta. Vanaf 1 mei kan je je daarvoor inschrijven.

Hoe kan ik de nieuwe locatie van ManiFiesta het best bereiken?

ManiFiesta 2021 vindt plaats op de Wellington Paardenrenbaan in Oostende, Koningin Astridlaan 10, 8400 Oostende.

Wie het openbaar vervoer gebruikt, neemt best de trein tot Oostende en dan de tram tot de tramhalte “Oostende Koninginnelaan” of “Oostende Renbaan”. Met tram 6 is het 10 min. van het station tot aan de renbaan. 
 
Te voet is het vanuit het treinstation in Oostende, 30 minuten stappen (eventueel langs de dijk). Met de fiets reken je best op een 10-tal minuten. 
  
Ik heb al een slaapplaats gereserveerd in Bredene voor een ander weekend. Wat moet ik hiermee doen? 
 
Je neemt best snel contact op met de verhuurder om te kijken of je je reservatie kan annuleren. 
 
Biedt ManiFiesta ook slaapplaatsen aan in Oostende? 
 
ManiFiesta onderzoekt alle mogelijkheden om logement te voorzien. Hou zeker onze website en facebookpagina in de gaten.

 

Logement in ManiFiesta ?

Hier vindt u de informatie over logement op ManiFiesta. De camping ligt in Bredene op de gekende plaats. Horizon, Kappellestraat, 88, 8450 Bredene. 

 

Waar is de camping van ManiFiesta ?

Adres : Kapellestraat 88, 8450 Bredene

 

Is er een camping voor jongeren ?

Ja ! De jongerenbewegingen RedFox en Comac organiseren een camping voor jongeren onder de 26 jaar ! De camping ligt in Bredene op de gekende plaats. Horizon, Kapellestraat 88, 8450 Bredene. Op de links kan een ticket kopen.