Kom naar ManiFiesta en strijd mee voor een rechtvaardig klimaatbeleid

Kom naar ManiFiesta, het Feest van de Solidariteit en strijd mee met ons voor een rechtvaardig klimaatbeleid. Nu zaterdag 21 en zondag 22 september in Bredene-Aan-Zee. Maak er een verlengd klimaatweekend van en kom na de algemene klimaatstaking van vrijdag 20 september naar ManiFiesta. 

Vorig jaar wonnen we de GroeneVent Award, voor onze inspanningen zo duurzaam mogelijk te zijn. Geen betere plaats dan ManiFiesta om je engagement in de praktijk te brengen. 

Geef samen met Anuna De Wever en Nic Balthazar het startschot voor een nieuw actiejaar en kom zondag om 16u naar Clap For The Climate op de Main Stage

Als de traditionele politici weigeren na te denken over échte alternatieven, zullen we dat zelf maar doen. Hoe maken we onze industrie klimaatneutraal? Wie gaat de klimaattransitie betalen? Van waar komen toch al die hardnekkige klimaatontkenners? 

Waterstof, de energie van de toekomst kan een uitweg bieden. In Frankrijk en Nederland wordt er wél nagedacht over waterstoftechnologie, waarom bij ons dan niet? Meer weten? Kom naar het debat op zaterdag 13u, Tent B. 

Was het klimaat een bank, dan was het al lang gered. Laten we de grote vervuilers ongemoeid of wijzen we hen hun op hun verantwoordelijkheid? Luister en stel je eigen ideeën voor, afspraak zaterdag 16u op het Vakbondsplein

De aarde warmt op, dat is een feit. In de wereld van het grote geld, lijken feiten echter niet van tel. Welke strategie schuilt hierachter? Klimaatwetenschapper Alexis Merlaud legt het jullie graag uit in het wetenschapscafé, zaterdag om 14u. 

PVDA-jongerenbeweging RedFox organiseert het hele festival door workshops en allerlei activiteiten waar we gezamenlijk zullen nadenken over het klimaatbeleid van morgen. De RedFox zone, is the place to be.