Naar de pagina inboundToon menu

Over ons

ManiFiesta Who?

ManiFiesta? Dat is twee dagen lang de wereld zoals hij zou moeten zijn. Alternatieven voor de toekomst bedenken, samenzitten, in beweging komen… 

Op ManiFiesta spreken we de taal van solidariteit en diversiteit. Voeg jouw stem bij ons koor van verandering en kom mee feesten. Want dat is ManiFiesta bovenal: het Feest van de Solidariteit!

ManiFiesta sfeerbeeld
ManiFiesta sfeerbeeld

De ingrediënten van dat feest-met-grote-f?

Zo, na die intro weet je al dat ManiFiesta geen festival zoals alle anderen is. Is het eigenlijk wel een festival? Wij noemen het liever een groot volksfeest! Bij ManiFiesta gaat het niet ‘gewoon’ over muziek en entertainment, wij hebben een heel andere ervaring voor je in petto.

Wat je dan wél van ons mag verwachten? Artiesten met sociale inslag, sprekers die hun nek durven uitsteken, boeiende auteurs, geëngageerde films, aangrijpende debatten en personaliteiten met een mening. Of kijk jij eerder uit naar ons cultureel programma met stand-up comedy, slam poetry en van de pot gerukte performances? En dan hadden we het nog niet over alle sportieve activiteiten, ons kinderdorp, de samenhorigheid en onze bourgondische tic!

'Eigen stoef' stinkt, maar op ManiFiesta slagen we erin om alle geneugten van het leven te combineren met activisme en een frisse blik op de toekomst. Al zeggen we het zelf…

Een vraag? Opmerking? Fanmail?

Die stuur je gerust door via info@manifiesta.be.

Andere gegevens die je misschien nodig hebt, zijn deze:

  • Vzw ManiFiesta
  • Lemonnierlaan 171
    1000 Brussel
  • BTW: 0845 338 271
  • Bankrekening: BE96 0016 6992 3405
ManiFiesta sfeerbeeld
ManiFiesta sfeerbeeld

Schrijf jij mee aan ons succesverhaal?

Sta jij te springen om deel uit te maken van ons team van 2000+ geëngageerde ManiFiesta-vrijwilligers? Tof! Meld je nu aan en kom helpen op ons Feest van de Solidariteit. Samen bouwen we aan een betere wereld voor onszelf en alle bezoekers. Daar wil je gewoon bij zijn!

  • ACEG Wellington Hippodroom – Oostende
Naar bovenkant van de pagina