Skip to content

Pers

Media

Schrijven over ManiFiesta? Dat kan! Download ons persdocument voor alle info over ons festival. Voor inside information, achtergrond en foto's moet je hier zijn.

Heb je toch nog wat extra informatie nodig, neem dan zeker contact met ons op. We kijken ernaar uit om je artikel te zien verschijnen en bedankt voor je interesse in ManiFiesta! Maak je ook content voor sociale media? Vergeet ons dan zeker niet te taggen, onze sociale mediakanalen vind je op deze website.

Accreditaties

Wil je graag verslag uitbrengen vanop ManiFiesta? Dan kan je een persaccreditatie aanvragen. Als geregistreerd persvertegenwoordiger krijg je toegang tot speciale persvoorzieningen en de mogelijkheid om artiesten en organisatoren te interviewen.

Om een persaccreditatie aan te vragen, stuur je een e-mail met vermelding van je contactgegevens, je professionele achtergrond en het medium dat je vertegenwoordigt.

Bedankt voor je interesse in ManiFiesta, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons festival!

Hou er rekening mee dat de afbeeldingen die beschikbaar zijn om te downloaden van onze perssite alleen voor redactioneel gebruik zijn. Commercieel gebruik of publicatie van alle of een deel van de foto's, logo's en grafieken is ten strengste verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van ManiFiesta.